Sfecla rosie la borcan

de cristinne in Conserve, 30 Sep 2010 | 36829 vizualizari

COMENTARII (9)

silvi0ara 1

30.09.2010, 18:17

O salata minunata.

Laly 1

01.10.2010, 23:50

Ce buna va fi la iarna

laura80 1

12.11.2010, 10:28

Buna Cristinne asdori sa iti spun si eu o intrebare daca nu te superi ? Cand ai fiert sfecla la bain-marie ai adaugat si conservant .?

cristinne 1

16.11.2010, 15:41

Buna Laura
niciodata nu adaug conservant nicaieri.. asadar raspunsul este NU!

PS: si toate tin..si fara conservant...
- oricum "tin" la figurat pt ca ele dispar imediat la cateva luni, pt ca sunt delicioase si se consuma imediat!

nasirc 1

14.07.2011, 17:40

Buna!
Imi place reteta.
Am o intrebare: La ce cantitate de apa ai amestecat ingredientele?
Multumesc anticipat.

cristinne 1

15.07.2011, 20:19

la cantitatea de apa care intra in borcanul de 800 gr.. am umplut in mare cu sfecla apoi am turnat apa peste, ca sa imi dau seama cata intra.

nasirc 1

24.07.2011, 15:12

Multumesc.
Am facut ca si tine si abia astept sa servim.
Nici eu nu pun conservant la nimic, nici la compoturi si stau foarte bine peste an.
Ma gandeam ca si copii mici pot consuma pentru ca nu le dauneaza daca nu are conservant.
Mult spor si sanatate!

ArianaBala 1

31.08.2011, 15:06

Ce-mi place cum arata Sigur o sa fac si eu.... ma incanta reteta ta deoarece nu contine niciun fel de conservant

Rahela Velicu 1

07.06.2021, 16:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bame pentru iarna