Sfecla rosie in otet

de Bya Ralu in Conserve, 25 Feb 2014 | 7323 vizualizari

 

Am executat si eu reteta lui Ina :) multu! Inca nu stiu ce gust are ca a mea dupa 3 saptamani nu era gata, cand ma intorc in tara o gust si va spun

 

INGREDIENTE

  • 4 sfecle rosii
  • 200 g zahar
  • hrean
  • 1 l otet
  • 1 l apa
  • 3 linguri de sare
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
  • 2 foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sfecla rosie in otet:

Sfecla se curata de coaja si se taie cuburi sau fiecare cum doreste.

Se pun in borcane curate, spalate si uscate in cuptor.

Intre sfecla se pun si feliile de hrean, boabele de mustar si piper.

Intr-o cratita se pune otetul, apa, zaharul, sarea si foile de dafin la fiert.

Cand da in clocot se opreste si se toarna zeama in borcane (putin cate putin, iar sub fiecare borcan punem lama unui cutit).

Se pastreaza la loc rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sfecla rosie in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Micul dejun arab-5.Ridichi albe murate