Sfecla rosie fiarta cu sos scordolea

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2012 | 7072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 sfecle rosii
  • 4 felii franzela
  • 100 gr nuci
  • -1-2 catei usturoi
  • -2-3 linguri ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sfecla rosie fiarta cu sos scordolea:

Sfecla rosie se fierbe in apa cu sare, cand e gata se scoate sa se raceasca si se curata, apoi se taie felii subtiri.

Feliile de franzela se imoaie in supa apoi se scurg bine se amesteca intr-un vas cu mixerul cu nuci pisate si usturoi razuit marunt sau pisat si se adauga cate putin ulei . Trebuie sa devina o pasta .

Se pune o felie de sfecla un pic din sos apoi iarasi sfecla si tot asa cat de inalte vrem sa le facem. Se orneaza cu o frunza de patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sfecla rosie fiarta cu sos scordolea" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

MIUTA 1

02.01.2012, 23:34

Cred ca foarte bun

alinutzika 1

02.01.2012, 23:48

interesanta reteta!!!

luminita20_2006 1

03.01.2012, 20:21

Fetelor reteta am preluat-o de la Horia VARLAN care a pregatito la cireasa de pe tort, mi s-a parut tare interesanta, am facut-o de ziua mea de nastere si surpriza a avut succes

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu ceapa si oregano