Sendvis ca la mama acas'

de laura_n in Sandvisuri, 20 Mar 2014 | 3240 vizualizari

 

Cine nu a incercat un astfel de sendvis...nu stie ce pierde.
Iar cei care au incercat, stiu ce spun :))))

 

INGREDIENTE

  • 1 chifla plastilina proaspata
  • 1 felie cascaval plastilina galbena
  • 1 felie sunca de pui (poate fi si de curcan) plastilina "loz"
  • 1 frunza salata plastilina "velde"
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendvis ca la mama acas':

Se taie chifla in doua. Se asaza o felie de sunca, o felie de cascaval si o frunza de salata. Se serveste cu pofta. Este delicios!

TIPS-URI

1

este bine ca plastilina sa fie bio si proaspata

2

spalati salata bine.

3

puteti servi cu o bere neagra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sendvis ca la mama acas'" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (45)

delia64 1

26.09.2015, 22:27

Iar dai lovitura !!!Numai bunaciuni aduci !!!

-Licurici- 1

27.09.2015, 10:10

)) Superrrr

oanapl 1

17.06.2017, 19:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandvis hranitor