Linguine alla salsiccia - Linguine cu carnati

de irena in Paste, 21 Mar 2012 | 4845 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr linguine
  • 100 gr carnati afumati(chorizo sau cabanos),
  • 1/2 ardei gras galben,
  • 1/2 chili,
  • 2 linguri ulei masline,
  • 750 ml suc rosii,
  • 50 ml smantana,
  • sare,
  • 1 lingura zahar.
  • parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Linguine alla salsiccia - Linguine cu carnati:

Fierb pastele comform instructiunilor de pe ambalaj ,le scurg si le las deoparte.

Calesc ptr 5 min in ulei ,carnatii taiati cubulete,adaug ardeiul si chili taiat cubulete si continui calirea ptr inca 3 min,apoi adaug sucul de rosii,sarea si zaharul si las pe foc mic cca 30 min,adaug smantana si inchid focul.

Amestec sosul cu pastele fierte si rad parmezan deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Linguine alla salsiccia - Linguine cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare

pe 31.12 la 10:09

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

Buturuga Padurea neagra - Reteta dietetica si usoara

pe 28.12 la 21:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos alb