Secretul oului roşu~~ Ouăle mele roşii

de ionix in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2010 | 7459 vizualizari

COMENTARII (11)

susu 1

07.04.2010, 18:10

Frumoase outele tale. Pana anul acesta numai rosii am facut fara sa folosesc si alte culori dar anul acesta am zis sa incerc ceva nou si am folosit abtibilduri

Dana Cristea - pusikmea 1

07.04.2010, 18:39

uite furculitele

Rocsi 1

07.04.2010, 19:12

frumoase outele tale...

Oana 1

07.04.2010, 19:32

Frumoasa prezentare, Ionixule! si eu le fierb in apa cu sare, dar fara otet...pe-asta il pun doar in vopsea

ionix 1

07.04.2010, 22:11

@Susu... pai, eu n-am facut inca dar vreau sa fac... dar nah, eu sunt ca vulpea aia care n-ajunge la struguri si spune ca-s acri

ionix 1

07.04.2010, 22:11

fetelor, va multumesc

Brindusa 1

08.04.2010, 12:14

Sa stii ca nu numai tu ai piticii astia . Daca ar fi numai dupa mine, si eu tot numai rosii le-as face. Cum insa mai am si pe altii in familie ....

ionix 1

08.04.2010, 15:53

@Brindusa... cunosc cunosc

lia maria 1

12.04.2010, 09:51

Furculitele, vin si de la mine

ionix 1

12.04.2010, 14:35

mersi

elena1988 1

04.03.2011, 10:21

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Am vopsit oua, cititi pasii parcursi