Scrumbie la cuptor

de vero_closca in Peste, 24 Apr 2010 | 10001 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 scrumbii
  • 1 legatura marar verde
  • cate putin oregano, ghimbir, salvie si rozmarin
  • 2 fire usturoi verde
  • putin ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1 lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrumbie la cuptor:

Scrumbia se curata, se spala, se usuca, se cresteaza, se presara cu condimente in interior, se pune un fir de marar si unul de usturoi verde, sare, ulei de masline extravirgin, doua rondele lamaie. Se infasoara in folie de aluminiu si se introduce in cuptorul preincalzit pentru 35 min la  foc mediu. Se serveste cu cartofi natur, rondele de lamaie, marar tocat fin si salata de ridichi.

Pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Scrumbie la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

vero_closca 1

25.04.2010, 10:47

si la noi a fost 10 lei de flori si de pasti.acum e 8 lei iar la mahmudia se da si cu 6 lei kg.

silvi0ara 1

25.04.2010, 11:14

Ce bine arata.Azi fac si eu scrumbie.

nadina73 1

27.04.2010, 00:23

super bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Scrumbie cu legume, la cuptor