Scoici St.Jacques (scallops) cu ciuperci in sos redus de peste

de Cristi Roman in Fructe de mare, 16 Feb 2012 | 11152 vizualizari

COMENTARII (35)

Sidy 1

17.02.2012, 08:54

Tare bine mai arata Dar eu am sa gust doar ciupercutele...stiu fetele de ce.
Nu te supara pe mine

deyutzky 1

17.02.2012, 10:40

o minunatie e aici

Cristi Roman 1

17.02.2012, 14:03

Va multumesc fetelor .

lia maria 1

17.02.2012, 15:12

Waw ! cred ca e tareeeee bun

Aurelia 07_07 1

17.02.2012, 19:21

ce bunatateeeeeee

Mitinita 1

17.02.2012, 20:15

mie combinatia de rucolo si turmeric mi se pare foarte interesanta si chiar nu pot sa mi-o inchipui. Scallops, nu le zic scoici ca in capul meu is altceva sunt foarte bine daca sunt gatite asa cum ai zis,cauciocoase nu mai au nici un farmec.

mena29 1

17.02.2012, 21:31

Tare mult imi place cum arata

Cristi Roman 1

18.02.2012, 05:46

Va multumesc mult de tot .

irena 1

02.03.2012, 17:56

sebirizescu 1

06.01.2013, 21:37

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

ieri la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]