Baba Ganoush my way

de LeBlogPiquant in Mancaruri de post, 18 Noi 2010 | 11966 vizualizari

 

O varianta a salatei de vinete - de post si delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 3 linguri de pasta Tahini
  • 2 catei de usturoi
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 3 linguri ulei de masline
  • un praf de chimen
  • 1 praf de sumac
  • boabe de rodie
  • cateva fire de patrunjel tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baba Ganoush my way:

Coaceti vinetele, curatati-le. Dupa ce se racesc, se mixeaza impreuna cu 3 linguri de pasta Tahini, 2 catei de usturoi, sucul de 1/2 lamaie, 2- linguri de ulei de masline, un praf de chimen si unul de sumac + sare&piper.

Apoi se amesteca cu cateva firicele de patrunjel tocate si cu boabele de la jumatate de rodie, si se serveste cu lipie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Baba Ganoush my way" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]