Scoici cu taitei chinezesti

de mihaelar63 in Fructe de mare, 6 Apr 2011 | 11058 vizualizari

 

Ne place mult si tot ce e inrudit cu pestele . Reteta aceasta simpla se prepara foarte rapid si este dselicioasa .

 

INGREDIENTE

  • 1 punga carne de scoica [ 500 gr]
  • 1 lamaie
  • 1 ardei kapia
  • 1 ardei iute
  • 1 tulpina telina
  • 2 catei usturoi
  • 5 cm praz
  • patrunjel verde
  • ulei
  • 1 lingura unt
  • sos soia
  • sos peste
  • sare
  • 1 punga taitei chinezesti
  • 2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici cu taitei chinezesti:

Ardeii , telina , prazul si usturoiul , taiati rondele se prajesc usor in putin ulei.

Adaugati scoicile spalate + untul si mai prajiti 3-4 min .

Asezonati cu sosde soia , sos de peste , zeama si coaja de lamaie .

Serviti cu taitei chinezesti prajiti.[ taiteii fierti in apa cu sare se pun intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei incins , se toarna deasupra ouale batute ,se lasa sa prinda crusta dedesupt , apoi se intorc cu grija cu ajutorul unei palete sa se prajeasca si pe partea cealalta ]

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Aveti grija cu sarea , sosul de soia si cel de peste contine suficienta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici cu taitei chinezesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu fructe de mare