Scoici

de ianculubita in Fructe de mare, 2 Sep 2011 | 14930 vizualizari

 

Intr-o zi,m-au luat copiii in oras la o portie de scoici;cum sunt eu mai curioasa,am studiat,am mirosit,am gustat din sos iar peste cateva zile le-am facut surpriza dandu-le la masa aceleasi scoici cu bani mai putini;acum va invit pe voi sa savurati virtual....

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de scoici
  • 2 linguri de unt
  • 2 echalote(este o ceapa lunguiata,rosie,cu miros de usturoi,noi nu avem)
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1l de vin alb
  • 1 crenguta de cimbru
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici:

Intr-o oala am pus untul apoi usturoiul,echalotele,ceapa toate taiate marunt;dupa ce s-au inmuiat am adaugat vinul si cimbru;cand a inceput sa clocoteasca am adaugat scoicile bine curatate si spalate(care au fost deschise le-am aruncat);nu le-am tinut decat 5-6min,pana s-au deschis toate;le-am servit la masa cu cartofi prajiti si bere,au fost delicioase(ca la restaurant)

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guzel Pilaf - Califul Îngâmfat