Savarine

de papabundetot in Prajituri, 21 Iul 2013 | 3960 vizualizari

COMENTARII (18)

Merisor 1

21.07.2013, 18:17

Ce bune si frumoase ti-au iesit!

MotanLaOale 1

21.07.2013, 18:19

Ina 1

21.07.2013, 18:19

papabundetot 1

21.07.2013, 18:20

Multu Meri

papabundetot 1

21.07.2013, 18:26

Sunteti niste draguti...poate daca aveam o tava ca lumea ..ieseau mai frumi...dar bune sunt

diaconta 1

21.07.2013, 18:30

Buna treaba
eu am facut jumatate de portie ca's la dieta
Prea aspectuoase nu au iesit nici ale mele,dar sunt bune si asta e important

Bunica 1

21.07.2013, 18:34

Uraaaaaaaa!Iau o savarina de la tine si-mi trece pofta

papabundetot 1

21.07.2013, 18:36

Gata Buni...iti trimit cu prastia??

simona72 1

21.07.2013, 19:15

Tare bune mai sunt!!!

Angelina_Elena 1

21.07.2013, 19:32

Deliciose!

Valclaudia 1

21.07.2013, 20:21

mie mi-a lasat iubi una de gust?

Bya Ralu 1

21.07.2013, 20:30

ia uite ce faine ti-au iesit

babi5 1

21.07.2013, 21:04

Bune tare poti sa-ti deschizi cofetarie

camelia75 1

21.07.2013, 21:12

nilgun 1

21.07.2013, 21:39

bune

Rocsi 1

21.07.2013, 22:37

Bune

Geanina87 1

21.07.2013, 23:20

delicioase

papabundetot 1

22.07.2013, 08:59

Valclaudia...mai avem 2 buc...daca te grabesti...ca iubi e papacios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Savarine