Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
BLAT.
se separa albusurile de galbenusuri.galbenusurile se freaca cu zaharul, apoi se adauga pesmetul, faina, zaharul vanilat, coaja de lamaie, apoi se adauga albusurile batute spuma amestecand usor. Compozitia se pune intr-o tava rotunda unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se pune in cuptorul preincalzit la foc potrivit 30 minute .
Crema .
Smantana trebuie sa fie foarte rece . Se mixeaza la treapta a 2 impreuna cu zaharul si zaharul vanilat.
Blatul racit se taie in doua, se insiropeza cu siropul facut din apa ,zahar si esenta. Se pune frisca, apoi urmatorul blat .
Pentru decor un plic tort-gelee rosu facut dupa instructiunile de pe plic si frisca .
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola