Savarina

de Sim0na in Prajituri, 4 Sep 2012 | 10156 vizualizari

COMENTARII (42)

mamaieelena 1

05.09.2012, 08:52

bune savarine

Bya Ralu 1

05.09.2012, 09:05

like like like

Maria68 1

05.09.2012, 09:11

mai servesc una si de aici

BuburuzaBubu 1

05.09.2012, 09:43

Yuuuumy!!!!Super Delicios!

dobrezaira 1

05.09.2012, 10:18

ce pofta mi-ai facut

Miha 1

05.09.2012, 11:23

Deliciu!

Mirela_Tilvescu 1

05.09.2012, 11:55

Aici chiar le duc dorul

Sim0na 1

05.09.2012, 12:29

Multumesc ptr aprecieri! Va servesc pe toti cu cate o prajiturica!

laura_n 1

05.09.2012, 14:38

ai, Simoo, ce bunaciune! mai ales in perioada asta as devora cateva

diaconta 1

05.09.2012, 14:40

N-am facut niciodata savarine

LUK 1

05.09.2012, 15:18

delicioasa

Sim0na 1

05.09.2012, 16:35

Laura, iti opresc cateva ptr atunci cand revii acasa!
Dia, e cazul sa incepi
LUK,

adry88 1

06.09.2012, 11:17

yammi!

gaby_gabytza 1

09.09.2012, 22:18

cati 1

11.09.2012, 20:28

prajitura mea favorita

Teo 1

11.09.2012, 22:28

Demult caut reteta de savarina!in liceu toata lumea manca o savarina! si mie imi place !

Nicolae 1

13.09.2012, 23:15

delicioasa... prajitura de alta data...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Savarine