Sarmalute in vas roman

de elena1988 in Mancaruri cu carne, 4 Noi 2010 | 5025 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 verze murate
  • 1,5 kg de carne tocata amestec
  • 1 ceapa mica
  • sare si piper
  • cateva foi de dafin
  • kaizer afumat
  • 1 plic condimente pentru sarmale
  • 150 gr de orez ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute in vas roman:

Se desface varza murata in foi, se amesteca carnea tocata cu mirodeniile, ceapa, orezul, se taie kaizerul afumat in feliute mici, varza ramasa se toaca marunt.

Se fac sarmalutele, in vas se pune putin ulei, un strat de varza, un strat de kaizer si unul de sarmale, si tot asa pana se termina cu un strat de varza deasupra.

Se mai adauga ulei, se pune sucul de rosii amestecat cu apa, cateva foi de dafin, sarmalutele se pun in cuptorul rece pentru aproximativ 2-3 ore. Se servesc cu mamaliguta alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rata cu varza, frageda si delicioasa