Sarmalute in foi de vita de vie

de silvi0ara in Mancaruri cu carne, 29 Iun 2010 | 5734 vizualizari

COMENTARII (21)

Miha 1

29.06.2010, 14:54

lia maria 1

29.06.2010, 15:02

ce frumos ne arati tu cum se inpacheteaza si ce frumoase sunt pun furculite

izulika 1

29.06.2010, 15:21

ce bine arata...si ce pofta imi e...

silvi0ara 1

29.06.2010, 15:50

Ma bucur ca va place,am tot vazut aici la fete ca au facut si asa pofta aveam,ca am zis ca trebuie sa faca si eu.

ionix 1

29.06.2010, 16:00

imi place amestecul de vita si curcan... delicioase-s sigur

mihaelar63 1

29.06.2010, 16:15

mi-ai facut pofta , dar cum or fi cu menta ?trebuie sa incerc si eu cu drag 5 furculite

mihaelar63 1

29.06.2010, 16:16

stii cumva cum se conserva pentru iarna frunzele de vita -de -vie?

silvi0ara 1

29.06.2010, 16:54

Mihaela,eu am mancat in Grecia asa combinatie cu menta si de atunci adaug mereu.Eu spal fiecare frunza de vita,o usuc bine,apoi pun cate 5 frunze la un loc,le rulez si le bag la congelator.Iarna le scot si le las in frigider pana se dezgheata,apoi le umplu.Nu mai este nevoie sa le oparaesti.

Rocsi 1

29.06.2010, 17:28

delicioase si chiar imi e pofta d eo sarmaluta...

madi_marin 1

29.06.2010, 18:30

ce bune cred ca sunt..... sunt curioasa ce aroma le da menta, ca nu am incercat niciodata....

diana_k 1

29.06.2010, 19:22

n-am auzit pana acum de menta la sarmale, trebuie incercat....pt ideea cu pusul frunzelor in congi.

Dana Cristea - pusikmea 1

29.06.2010, 20:01

Ina 1

29.06.2010, 20:15

Buna seara! Deci nu le mai pun azi pe ale mele, ca papati de aici....

Ina 1

29.06.2010, 20:17

Mihaela, uite metoda mea aici http://www.bucataras.ro/retete/7709/vita-de-vie-pregatita-pentru-iarna.html Eu azi am facut sarmale din frunza pusa anul trecut la borcane. Tine fara probleme si doi ani.

silvi0ara 1

29.06.2010, 20:39

Ina,si metoda ta este foarte buna.Eu prefer asa ca e mai putin de munca.
Merita sa incercati sa puneti putina menta,sunt minunate.

Ina 1

29.06.2010, 20:57

scuze, nu cittisem ca i-ai raspuns Acum alege si ea metoda....desi anul asta nu prea mai poate, ca au imbatranit frunzele

ana 1

29.06.2010, 22:00

Cu menta nu am mancat ,dar o sa testez

Sidy 1

30.06.2010, 07:15

Ahaaaaa....aici erau minunatele tale sarmalute ???
Arata nemaipomenit de bine si stiu ca sunt delicioase

Laly 1

30.06.2010, 19:24

Ce de bunatati.Nuci eu nu am facut cu menta niciodata.Trebuie sa fie tare gustoase.

nadina73 1

04.07.2010, 22:51

foarte bune nota 10 silvi

silvi0ara 1

05.07.2010, 11:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de porc la cuptor