Sarmalute in foi de vita de vie

de silvi0ara in Mancaruri cu carne, 29 Iun 2010 | 5919 vizualizari

COMENTARII (21)

Miha 1

29.06.2010, 14:54

lia maria 1

29.06.2010, 15:02

ce frumos ne arati tu cum se inpacheteaza si ce frumoase sunt pun furculite

izulika 1

29.06.2010, 15:21

ce bine arata...si ce pofta imi e...

silvi0ara 1

29.06.2010, 15:50

Ma bucur ca va place,am tot vazut aici la fete ca au facut si asa pofta aveam,ca am zis ca trebuie sa faca si eu.

ionix 1

29.06.2010, 16:00

imi place amestecul de vita si curcan... delicioase-s sigur

mihaelar63 1

29.06.2010, 16:15

mi-ai facut pofta , dar cum or fi cu menta ?trebuie sa incerc si eu cu drag 5 furculite

mihaelar63 1

29.06.2010, 16:16

stii cumva cum se conserva pentru iarna frunzele de vita -de -vie?

silvi0ara 1

29.06.2010, 16:54

Mihaela,eu am mancat in Grecia asa combinatie cu menta si de atunci adaug mereu.Eu spal fiecare frunza de vita,o usuc bine,apoi pun cate 5 frunze la un loc,le rulez si le bag la congelator.Iarna le scot si le las in frigider pana se dezgheata,apoi le umplu.Nu mai este nevoie sa le oparaesti.

Rocsi 1

29.06.2010, 17:28

delicioase si chiar imi e pofta d eo sarmaluta...

madi_marin 1

29.06.2010, 18:30

ce bune cred ca sunt..... sunt curioasa ce aroma le da menta, ca nu am incercat niciodata....

diana_k 1

29.06.2010, 19:22

n-am auzit pana acum de menta la sarmale, trebuie incercat....pt ideea cu pusul frunzelor in congi.

Dana Cristea - pusikmea 1

29.06.2010, 20:01

Ina 1

29.06.2010, 20:15

Buna seara! Deci nu le mai pun azi pe ale mele, ca papati de aici....

Ina 1

29.06.2010, 20:17

Mihaela, uite metoda mea aici http://www.bucataras.ro/retete/7709/vita-de-vie-pregatita-pentru-iarna.html Eu azi am facut sarmale din frunza pusa anul trecut la borcane. Tine fara probleme si doi ani.

silvi0ara 1

29.06.2010, 20:39

Ina,si metoda ta este foarte buna.Eu prefer asa ca e mai putin de munca.
Merita sa incercati sa puneti putina menta,sunt minunate.

Ina 1

29.06.2010, 20:57

scuze, nu cittisem ca i-ai raspuns Acum alege si ea metoda....desi anul asta nu prea mai poate, ca au imbatranit frunzele

ana 1

29.06.2010, 22:00

Cu menta nu am mancat ,dar o sa testez

Sidy 1

30.06.2010, 07:15

Ahaaaaa....aici erau minunatele tale sarmalute ???
Arata nemaipomenit de bine si stiu ca sunt delicioase

Laly 1

30.06.2010, 19:24

Ce de bunatati.Nuci eu nu am facut cu menta niciodata.Trebuie sa fie tare gustoase.

nadina73 1

04.07.2010, 22:51

foarte bune nota 10 silvi

silvi0ara 1

05.07.2010, 11:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute de pui in frunza de stevie