sarmalute din piept de curcan

de Dana Cristea - pusikmea in Curcan, 7 Apr 2010 | 4429 vizualizari

 

am vr sa fac de data asta niste sarmalute mai usoare, asa ca am ales carnea de curcan

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de curcan,
  • 2 cepe, 2 kg orez
  •  o felie de paine,
  • o varza acra
  • 3 linguri suc de rosii,
  • marar,
  • sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA sarmalute din piept de curcan:

Pieptul de curcan se trece prin masina de tocat si se amesteca cu miezul de paine muiat si stors, ceapa calita in 2 linguri ulei. Se adauga orezul spalat, sare si piper. Se fac sarmalute. Pe fundul unui vas se pun citeva frunze de varza, apoi o legatura de marar, sarmalutele si se acopera cu varza tocata si totul cu apa. Se pune la fiert si cand sunt aproape gata se adauga sucul de rosii.

Se servesc cu mamaliguta si smantana.

TIPS-URI

1

se poate face si cu frunze de vita.

Daca ti-a placut reteta noastra "sarmalute din piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan cu mere la cuptor