Sarmalute aperitiv, umplute cu salata boeuf

de RODIMUR in Aperitive / Garnituri, 27 Dec 2017 | 2912 vizualizari

COMENTARII (47)

RODIMUR 1

27.12.2017, 19:28

Așa este, Merișor, sunt sărmăluțe surpriză, dar cum eu știam despre ce este vorba, am spus, poate cineva ia modelul, ca să recupereze constructiv, cum am scris deja, salata boeuf, foarte bună, dar începută...

RODIMUR 1

27.12.2017, 19:29

Mulțumesc frumos, Rocsi!

RODIMUR 1

27.12.2017, 19:29

Mulțumesc frumos, Georgiana!

Adi 1

27.12.2017, 21:38

Bune!

RODIMUR 1

27.12.2017, 21:49

Mulțumesc frumos, Adi!

xana 1

27.12.2017, 21:50

Chiar e o idee foarte buna

RODIMUR 1

27.12.2017, 22:10

Îți mulțumesc frumos, Xana! Așa am gândit și eu...

oanapl 1

27.12.2017, 23:09

Ce idee minunată!

mihaelar63 1

28.12.2017, 01:39

Foarte ingenios . Felicitari , Rodica

miki_a 1

28.12.2017, 06:16

Super idee!

RODIMUR 1

28.12.2017, 06:48

Mulțumesc frumos, Oana!

RODIMUR 1

28.12.2017, 06:48

Îți mulțumesc mult, Mihaela!

RODIMUR 1

28.12.2017, 06:49

Mulțumesc frumos, Miki!

mirela0911 1

28.12.2017, 07:46

Foarte interesante!

RODIMUR 1

28.12.2017, 08:04

Mulțumesc frumos, Mirela!

kytz 1

30.12.2017, 09:01

Eu am mai văzut așa ceva (mă refer la idee, doar că era o combinație între ultimile tale două aperitive; intr-o revistă Practic, cu ani in urmă...dacă o mai am fac poză). E un aperitiv ușor, cu iz de vară și după cum ti-am mai spus umplutura e foarte versatilă (țin minte că in revistă aveau denumirea de "sarmale crude"!

RODIMUR 1

30.12.2017, 09:06

Eu n-am mai văzut, Kytz, dar mă bucur să aflu de la tine asta... Doar că nu înțeleg despre care ultime două aperitive ale mele zici... Oricum, m-aș bucura să găsești revista aceea, mai ales că am răsfoit foarte rar aceste gen de presă (deși cred că e foarte bună!)

kytz 1

30.12.2017, 09:27

Aveau la bază umplutură de brânză, care este destul de versatilă (poți pune în ea o conservă mică de ton, bucățele de masline, ardei diverși colorați, rosie, ceapa verde tocată...chiar chives... )! Cred ca denumirea de "sărmăluțe crude" se datora faptului că nimic nu era supus procesului termic de către bucătar)!

RODIMUR 1

30.12.2017, 09:47

Kytz, brânză cu pește, nu cred că mi-ar plăcea, sună ciudat...Ingredientele trebuie bine dozate și gândite. Nu se pot pune de-a valma, chiar dacă, separat, ne plac toate, dar nu se potrivesc împreună. Iar denumirea este neinspirată. Ar fi chiar prea de tot să supună așa ceva procesului termic...

kytz 1

30.12.2017, 10:09

Cine a pus denumirea rețetei s-a bazat pe faptul că i-a brânza gata făcută...din piață...nu o face acasă... pentru că în procesul tehnologic intervine oricum pasteurizarea! Crema de branza cu pește e chiar foarte bună și apreciată (mie chiar îmi place mult și o prefer ouălor umplute de exemplu; mi se pare ușoară, fină, chiar feminină). https://www.bucataras.ro/retete/mousse-de-somon-cu-crema-de-branza-delaco-74406.html
https://www.bucataras.ro/retete/barcute-cu-crema-de-branza-avocado-castraveti-78232.html
https://www.bucataras.ro/retete/crema-de-branza-cu-menta-si-ton-71728.html

kytz 1

30.12.2017, 10:16

La noi in Moldova sunt populare sărmăluțele cu urdă, care sigur se fierb. Cred că este încă un motiv din partea autorului în alegerea titlului! Scuze, nu vreau să te mai rețin cu comentariile mele, eu sunt lung de vorbă...

RODIMUR 1

30.12.2017, 10:24

Kytz, sarmalele cu urdă sunt în foi de viță, sau de varză, nu în salată. Nici nu cred că salata se pretează la fiert în oală. Iar salata boeuf, nici pomeneală...În rest, chiar mă bucur că ești lung la vorbă. Mai aflăm și alte gusturi, ceea ce e foarte bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata a la russe