Sarmalute

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 31 Dec 2011 | 3303 vizualizari

 

Au iesit foarte foarte bune!Pofta mare...

 

INGREDIENTE

  • 2 verze potrivite
  • 1kg carne porc superior
  • 1/2cutie de rosii in suc
  • 1 leg marar
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • o cana mica de orez
  • ulei masline
  • o cana mica de vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute:

Am folosit varza murata,se clateste...se pregatesc feliile,se curata de cotor.

Ceapa taiata marunt,morcovul ras si orezul se calesc putin.Dupa ce se raceste putin se amesteca cu carnea si mararul.

Pregatim sarmalutele: in oala in care facem punem 2 linguri de ulei de masline,punem varza tocata marunt,si sarmalutele facute.

Se pune apa cat sa se acopere sarmalele,peste ceaun se pune o folie de aluminiu si se da la cuptor in jur de 2 ore.

Dupa ceva timp se stropesc cu vin si se completeaza cu apa,adaugam si rosiile si cateva foi de dafin.

Se serveste cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in vas roman