Sarmale moldovenesti cu costita afumata

de Krystyan Trendy in Porc, 4 Ian 2015 | 4597 vizualizari

COMENTARII (17)

diaconta 1

04.01.2015, 16:27

Moldovenesti sau nu,sigur sunt minunate

Bya Ralu 1

04.01.2015, 16:32

delicioase

mihaelar63 1

04.01.2015, 16:33

Patru te rog Cu iaurt gregesc . Sunt la dieta )

Constelatialeu 1

04.01.2015, 16:34

Doua kile de costita vreau,sarmalele poti sa le mananci...

Valclaudia 1

04.01.2015, 16:36

iau eu ce-a mai ramas de la Cleme

Ina 1

04.01.2015, 16:51

mihaelar63 1

04.01.2015, 16:59

Grecesc ... )

reisnaor_2006 1

04.01.2015, 17:01

acuma vin

simona72 1

04.01.2015, 17:06

si cand ma gandesc ca doar le-am gustat de Craciun

Krystyan Trendy 1

04.01.2015, 17:08

Cleme ,sa stii ca in momentul in care am scris reteta si scriam cuvantul coasta ..nu stiu de ce ,numai la tine m-am gandit

Constelatialeu 1

04.01.2015, 17:16

Cred ca imi schimb numel;e in coaste,ca toata lumea ma asociaza cu coastele...

deyutzky 1

04.01.2015, 17:45

mmmm buuune

MotanLaOale 1

04.01.2015, 17:58

Rocsi 1

04.01.2015, 21:05

Bune, bune!

Corinuta 1

04.01.2015, 22:03

Super bune!

MOKUSKA 1

05.01.2015, 09:08

Rahela Velicu 1

20.06.2021, 23:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sărmăluţe fierte cu vin