Sarmale invelite in frunza de plop

de sasha in Vita, 23 Mai 2013 | 4301 vizualizari

COMENTARII (30)

Patricia Iordache 1

23.05.2013, 18:20

Wow! N-am mancat asa ceva!

sasha 1

23.05.2013, 18:21

mai sunt si in varianta cu folare de dovleac

Patricia Iordache 1

23.05.2013, 18:22

Aha..interesant...

sasha 1

23.05.2013, 18:24

Valclaudia 1

23.05.2013, 18:24

nici macar n-am auzit, ce sa mai zic de gustat... Dar as proba una de la tine! Ma lasi?

sasha 1

23.05.2013, 18:25

desigur

MotanLaOale 1

23.05.2013, 18:26

marcela1979 1

23.05.2013, 18:49

interesant nu am facut decat in foi de varza si de vita de vie

alilianaa 1

23.05.2013, 18:49

Arata bine, de ce nu, merita incercat. De varianta in flori de dovleac mai stiam, dar nu am facut!

sasha 1

23.05.2013, 18:50

Dya Daniela Andrei 1

23.05.2013, 18:56

Bune!!!

Alina26 1

23.05.2013, 19:03

foarte interesant...nu am auzit si nu am facut niciodata in frunza de plop!!! trebuie incercat!!!

sasha 1

23.05.2013, 19:08

sunt acrisoare ca si frunza de vie

Ela68 1

23.05.2013, 19:47

nu credeam ca se mananca frunza de plop

Bunica 1

23.05.2013, 19:48

Se infasoara sarmale si in frunze de tei

Satisfyyourcravings 1

23.05.2013, 19:53

Interesant!

Dea_Dea 1

23.05.2013, 20:05

Nooa d'astea nu stiam , numai de varza , vita si salata .. tare bine arata!!
Buni serios ? ca am o gramada de tei pe zona , deci incerc !!

MotanLaOale 1

23.05.2013, 20:07

De tei am auzit si eu in zona lui Miha! )

sasha 1

23.05.2013, 20:38

nu are cum sa infasori in frunze de tei, sunt lungi si subtiri... poate o fi, da' nu cred

MotanLaOale 1

23.05.2013, 20:47

Frunza de tei este mai mare decat frunza de plop!

sasha 1

23.05.2013, 20:49

aaaaaaaaa scuze Acum m-am trezit eu prima data intelesesem floarea ce adormita-s

Rocsi 1

23.05.2013, 21:23

Nu am mai mancat, dar nu cred ca sunt rele la gust

gaby_gabytza 1

23.05.2013, 21:27

adry88 1

23.05.2013, 21:33

buneeeeeee!

Dana_Retetegg 1

23.05.2013, 21:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Amintiri din copilarie sarmalute cu varza dulce si smantana