Sarmale in frunze de vita-de-vie (2)

de Ina in Mancaruri cu carne, 11 Ian 2011 | 10668 vizualizari

COMENTARII (35)

gaby_duceag 1

12.01.2011, 08:13

ai vrea tu ))))

Ina 1

12.01.2011, 08:59

rectific: eu si sor'mea , nah!

elena1988 1

12.01.2011, 09:40

am niste foi de vita, prin congelator, cred ca o sa ma apuc de treaba

MotanLaOale 1

12.01.2011, 10:05

foarte bune

Ina 1

12.01.2011, 10:34

asteptam , elena

Ina 1

12.01.2011, 10:35

Motanel , bun venit!

lilik 1

12.01.2011, 10:38

si eu fac in frunze de vita si ce imi plac

Cris2711 1

12.01.2011, 18:00

Ina 1

13.01.2011, 13:20

da, lilik, au un gust deosebit in frunze de vita-de-vie
Fac mai des din astea fiindca sotul nu prea tolereaza varza, dar si mie-mi plac mult

adicutza2007 1

12.03.2011, 13:02

mmmmmm! ne place... ne place... ne place, place, place, place...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu carne de curcan