Sarmale in dovleac

de Gusti in Curcan, 4 Oct 2009 | 21627 vizualizari

COMENTARII (83)

rivka 1

11.10.2009, 21:07

ce ma distrati,

Bucataras 1

11.10.2009, 21:45

Sper ca nu la mine ca mi-o fur de la Iri si mor nevinovat

Miha 1

11.10.2009, 22:30

Eheheeee...se lasa cu nebunii?

Bucataras 1

03.11.2009, 23:28

Nu se maninca dovleacul. Reteta e f buna, insa si eu, si anca, te sfatuim sa le prepari macar 75-85% in reteta normala si apoi sa le pui in dovleac, doar pt ultima parte

fluturas 1

04.11.2009, 09:18

mda...m-ati facut praf!
da nu ma apuc acu de sarmale..doar salivez pe aici!

Dana_Retetegg 1

20.12.2010, 14:22

Ce super

AnyCostescu 1

07.02.2013, 13:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan la cuptor cu sos de portocale