Sarmale in dovleac

de Gusti in Curcan, 4 Oct 2009 | 21327 vizualizari

COMENTARII (83)

ionix 1

04.10.2009, 11:38

e 11.30... unde??? mi se pare super tare reteta oricum...

Bucataras 1

04.10.2009, 11:40

Ionix, aici, pe site

ionix 1

04.10.2009, 11:47

pfff, poate ne inviti sa si gustam... o sa fac si eu reteta asta... ai folosit varza acra??? detalii detalii... intra in sarmale dulceata dovleacului??? vreau si eu sa le fac,,, tocmai i-am aratat sotului si-a zis ca i se par super tari si au un design foarte original...

Bucataras 1

04.10.2009, 11:50

stai sa vedem ce o iesi

Bucataras 1

04.10.2009, 11:52

da, folosesc varza acra, pt ca-mi place mai mult decit cea dulce

ANCA 1

04.10.2009, 11:59

waaau, ce tare!!!

ANCA 1

04.10.2009, 12:00

auzi Pompi, data viitoare in dovleac facem sarmalele!

Bucataras 1

04.10.2009, 12:03

si e mai putin periculos, nu trebuie sa se mai lupte cu caracatitza

Miha 1

04.10.2009, 12:04

Super tare! Tocmai ce primisem si eu "pontul" de la o prietena. Ehhh...poate data viitoare!

Bucataras 1

04.10.2009, 12:11

Stai sa vedem ce iese

Miha 1

04.10.2009, 12:19

Sunt convinsa ca va iesi ceva super bun si delicios.

Oana 1

04.10.2009, 12:23

Ahaaa, sunt pe faza si eu! tocmai savuram o felie de cozonac Arata suuper!!!

Oana 1

04.10.2009, 12:39

Mamaaaa, arata atat de bineeeeee! Faceti si o placinta cu dovleac si scortisoara?? Ma primiti pe la voi?

Bucataras 1

04.10.2009, 12:45

mama, cum sfiriie in cuptor ... oana am luat azi si placintar din piata, asta e bostan. se maninca, fiert, copt, dar nu placinta zice Pusi

Bucataras 1

04.10.2009, 12:48

him, cred ca o sa stea o ora si jumatate la cuptor, daca nu doua

Oana 1

04.10.2009, 12:52

Mie mi s-a facut pofta rau de placinta cu dovleac Maine iau si eu din piata! Sunt curioasa de gustul sarmalelor, daca se va simti vreo aroma de dovleac...Asteptam pana sunt gata! Ardei iute ai?

Bucataras 1

04.10.2009, 12:54

hihi, am ... hai ma ca-i dau miine lui cata sa-ti aduca si tie

Oana 1

04.10.2009, 12:59

Da, da, da!

ramo_cata 1

04.10.2009, 13:17

la fel a zis si cata..vreau sarmake in dovleac..

Bunica 1

04.10.2009, 13:31

Oana, eu zic sa nu-ti pui speranta in el. Daca aseara a mancat 3 portii de varza cu ciolan,din sarmalele facute de el nu mai lasa si altuia.

Oana 1

04.10.2009, 13:32

Poate se-ndura Care mai e treaba? sfaraie?

Bucataras 1

04.10.2009, 13:35

Sfariie

Bucataras 1

04.10.2009, 13:51

a trecut o ora...probabil ca peste o ora vor fi gata, la foc mediu

Irina 1

04.10.2009, 14:41


Hai, nu-i gata?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu sos de mere