Sarmale fara carne

de Panacris in Mancaruri de post, 17 Dec 2011 | 13157 vizualizari

COMENTARII (13)

Mihaela11_jo 1

17.12.2011, 20:58

Foarte bune

diaconta 1

17.12.2011, 21:02

pentru mine nu-i dureros,ca-mi plac

Lau 1

17.12.2011, 21:36

imi plac

Silvioara 1

17.12.2011, 21:57

Bune acum, mai ales ca suntem in post

Rocsi 1

17.12.2011, 22:38

Imi plac la nebunie astea fara carne

mamaieelena 1

17.12.2011, 23:16

cele mai gustoase

Criss 1

18.12.2011, 05:25

Foarte bune cu sau fara carne.

brunetica 1

18.12.2011, 07:30

delicioase

DIANA B 1

18.12.2011, 10:19

Chiar dureros , dar mie mi se se par mai bune decat cele ,,nedureroase"

gaby_gabytza 1

18.12.2011, 13:28

buuuuune

MotanLaOale 1

18.12.2011, 23:14

marieta 1

18.12.2011, 23:32

chear bune,si nu ma-r durea nimic sa gust si eu vreo 2!!!!!!

Panacris 1

19.12.2011, 06:36

Multumesc de aprecieri! Pana la urma nu au fost chiar asa de "dureroase" delicioasele sarmale de post. Vorba aceea "Cui nu/i place, nu mananca!"

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de ciuperci cu masline