Sarmale

de stratulatgeorgiana in Porc, 28 Mar 2013 | 3870 vizualizari

 

mancare delicioasa si apetisanta...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata amestec vita si porc
  • 2 oua
  • 200 gr orez
  • verdeturi
  • 2cepe mici
  • 2 lg bulion
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale:

Intr-un bol se pune carnea,ceapa tocata marunt,ouale,orezul dupa ce a fost spalat,verdeturile tocate marunt si bulionul...se amesteca bine toate pana se omogenizeaza si apoi se infasoara in foi de vita.....

Se pun sarmalele intr-o cratita de aluminiu se acopera cu apa si se pun foile de dafin....

Se fierb la foc mic si se servesc cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in dovleac