Saratele din foietaj

de ralu_river in Aperitive / Garnituri, 31 Oct 2012 | 7758 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat de foietaj
  • un ou
  • cascaval ras
  • susan, mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele din foietaj:

Aluatul se intinde putin pe o masa tapetata cu faina. Oul se bate si se unge aluatul cu el, cu o pensula. Se presara apoi cascaval ras, mac si susan.

Se taie aluatul in 4-5 bucati mari, apoi fiecare in bucati mici, cam cat un deget de late. Se pun intr-o tava cu hartie de copt si se dau la 180 de grade (cuptor preincalzit) pentru 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele din foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Steluţe sărate cu caşcaval şi nuci