Saratele Delaco

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 1 Oct 2013 | 3954 vizualizari

 

delicioase!!!

 

INGREDIENTE

  • 250gr. branza proaspata Delaco (0,2% grasime)
  • 500-600 gr faina neagra
  • 200 gr. fulgi de ovaz
  • 1 pachetel de drojdie
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 pachet de unt
  • 1 albus de ou
  • 1 iaurt mic (degresat)
  • sare dupa gust
  • seminte de in
  • sare grunjoasa
  • 1 galbenus de ou pentru uns saratelele
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele Delaco:

Amestecam drojdia cu 1 lingurita de zahar si putina sare sa se fluidizeze.

Cernem faina intr-un castron. Formam o groapa la mijloc, turnam drojdia, adaugam untul (la temperatura camerei), iaurtul, branza Delaco, albusul de ou si incorporam mai intai fulgii de ovaz. Adaugam faina, obtinem un aluat destul de elastic pe care-l intindem pe masa de lucru si taiem saratelele cu pintenul.

Le asezam in tava,pe hartie de copt, le ungem cu galbenus de ou (pe care l-am dizolvat in prealabil cu 2 linguri de apa), presaram seminte de in si sare grunjoasa si le dam la copt, la temperatura ridicata pana se rumenesc.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

02.10.2013, 11:19

Mmmm ce mult imi plac

mamaieelena 1

03.10.2013, 10:06

delicioase

Raluca57 1

20.01.2014, 15:09

Foarte bune! Mai altfel! am facut si saleuri si cateva placintele cu telemea amestecata cu praz calit. O nebunie!!! Raluca

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crochete de pui cu caşcaval