Saratele cu untura

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 23 Aug 2015 | 4335 vizualizari

 

Pentru ca am vrut sa fac o placinta cu mere cu aluat fraged, dar din pacate merele s-au evaporat, au iesit niste saratele delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri de untura
  • 25 g drojdie
  • faina
  • sare
  • branza razuita sau cascaval
  • 100 ml apa minerala
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu untura:

Am pus faina (cam 500 g) intr-un bol cu un praf de sare peste care am pus untura. Am frecat drojdia cu putin zahar si am adaugat apa minerala. Am facut o adancitura in faina si am inceput sa amestec cu o lingura. Am framantat bine si am mai adaugat faina pana a devenit un aluat mai tare. Am pus aluatul intr-o punga si l-am lasat o ora la frigider.

Am intins foaia cat mai subtire pe fundul tavii, am razuit branza pe deasupra si am taiat in fasii potrivite. Am introdus la cuptor pana s-au rumenit.

Au fost delicioase.

S-aveti pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu untura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saleuri cu chimen