Branza telemea si branza de burduf se dau pe razatoare.
Untul (sau margarina) trebuie sa fie la temperatura camerei. Acelasi lucru e valabil si in cazulin care hotaram sa folosim untura proaspata de porc.
Amestecam untul (margarina) cu branza, 2 oua intregi+2 albusuri (pastram cele doua galbenusuri pentru uns saleurile) si incorporam toata faina framantand aluatul cu mainile.
Lasam pentru cel putin o ora aluatul la rece.
Intindem aluatul in foaie subtire, decupam saleurile cu ajutorulunui pinten.
Ungem tava cu ulei, asezam hartie de copt in tava,apoi asezam saleurile.
Batem galbenusurile intr-un castronel cu putina sare, apoi ungem saleurile cu acest amestec (cu o pensula de silicon).
Presaram mac, chimen si susan.
Dam tava la copt pana se rumenesc si devin aurii / aramii (in functie de gust, cat de crocante sau pufoase le preferam).