Saratele cu branza

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 30 Aug 2015 | 15894 vizualizari

 

Saratelele cu branza sunt foarte bune atunci cand vreti sa rontaiti ceva. Au iesit 65 de bucati.

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina;
  • 350 g branza;
  • 150 g unt;
  • 100 g smantana;
  • doua oua;
  • un galbenus + doua linguri lapte pentru uns;
  • seminte de floarea-soarelui si de susan.
Portii: 11
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu branza:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Intr-un castron se cerne faina, se rade branza pe razatoarea mare, la fel si untul. Se adauga smantana si ouale si se framanta aluatul pana cand se incorporeaza toate ingredientele. Se intinde pe masa de lucru si se decupeaza saratelele, taind fasii lungi de circa 1 cm latime. Se pun in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt, se ung cu galbenusul batut cu lapte si se presara semintele peste ele. Se introduce tava la cuptor pana cand se rumenesc frumos.

TIPS-URI

1

Daca branza este sarata nu mai este necesar sa adaugati sare.

2

Este bine sa dispuneti de cel putin doua tavi pentru ca treaba sa mearga mai repede.

3

Nu trebuie sa le rumeniti prea tare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu mac si chimen - de post