Paine umpluta

de aziz in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2011 | 6841 vizualizari

 

Ce faceti cind aveti musafiri la ceas tarziu ?............va spun eu paine umpluta:)))

 

INGREDIENTE

  • o paine fie franzela ,fie la tava .....
  • 200 gr cascaval(in reteta originala era mozzarella dar seara tarziu cine merge sa cumpere....:))   
  • 100 gr maioneza
  • crema de branza 2 linguri
  • 2 cubulete branza topita
  • putina ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • jumatate cutie de porumb fiert
  • jumatate ceapa rosie caramelizata
  • ceva unt cam 60 gr
  • o lingurita oregano uscat
  • un praf piper ,sare nu am mai pus branza fiind sarata
  • 2 oua(din care preparam o omleta)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine umpluta:

Se topeste untul la microunde ,usturoiul se face pasta apoi il amestecam ca o maioneza cu untul topit.ceapa rosie se caramelizeaza intr-o lingura de ulei,ceapa verde se taie marunt.amestecam apoi toate ingredientele .paine se taie si se scobeste de miez,apoi se umple cu amestecul de banza si se da la cuptor 250 grade pina se rumeneste.Preparam o omleta din cele 2 oua o scoatem pe fund si o taiem fasii pe care le vom aseza pe paine la servire....Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Samosa