Saratele crocante

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 2 Apr 2014 | 4578 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina ,
  • 150 gr branza sarata ,
  • 50 gr unt,
  • o lg sare ,
  • 10 gr drojdie ,
  • putina apa calda ,
  • marar tocat marunt ,
  • cascaval ,
  • ou pt uns ,
  • 2 lg smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele crocante:

Pregatim aluatul ptr saratele: Intr-un vas punem faina, sarea, branza data pe razatoare, drojdia dizolvata in putina apa calda, mararul tocat marunt si untul. Amestecam bine pana devine un aluat moale dar nu lipicios, daca mai este nevoie se mai adauga apa sau faina. Lasam la odihnit, acoperit cu folie alimentara aproximativ 30 minute la frigider.

Dupa ce s-a odihnit luam aluatul si il punem pe masa de lucru pe care am dat putina faina. Intindem bine cu sucitorul, nu foarte subtire, dam forme (dupa preferinte)

Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt, adaugam saratelele, ungem cu oul batut amestecat cu 2 lg smantana, razuim cascaval. Dam la cuptorul preincalzit la 180-200 grade pentru cca 30-40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele crocante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti