Chec aperitiv cu ciuperci

de angyb in Aperitive / Garnituri, 13 Mar 2013 | 11574 vizualizari

 

Sursa Diaconita http://www.bucataras.ro/retete/rulada-diaconta-9927.html

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciuperci
  • 300 g prosciutto cotto
  • 250 g cascaval
  • 1 ceapa
  • 3 oua
  • 3 linguri de smantana
  • 3 linguri de faina alba
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu ciuperci:

Prajim ceapa taiata marunt, adaugam ciupercile si prosciutto si le lasam sa se caleasca bine. Condimentam cu sare si piper.

Batem spuma ouale cu un pic de sare adaugam smantana si le batem bine. Adaugam faina, cascavalul taiat cubulete si amestecul de ciuperci si prosciutto.

Compozitia obtinuta o turnam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si o dam la cuptor pana cand se rumeneste bine.

Lasam checul sa se raceasca dupa care il scoatem din tava si il taiem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
"Brioşe" aperitiv