Saratele

de aziz in Prajituri, 26 Dec 2010 | 6659 vizualizari

 

nu cred sa fie masa de sarbatori fara saratele cel putin la mine:))

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete cu margarina (500 gr)
  • 250 ml lapte
  • o lingura cu drojdie
  • 500 gr brinza sarata
  • faina cit cuprinde
  • un ou pt uns
  • mac ,susan,sare grunjoasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

se face un aluat din ingredientele de mai sus.

se lasa la crescut 30 minute.

intindem foi pe care le ungem cu ou batut si dupa preferinta mac, susan sau sare grunjoasa.

se taie betisoare si se dau la cuptorul preincalzit cam 10 minute, depinde de cuptor

cind incep sa se faca aurii la capete le scoateti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

aziz 1

28.12.2010, 21:37

pai se poate fara tine mai ionela!multumesc tuturor pt aprecieri

Sylvia 1

02.01.2011, 13:41

Vai ce bune sunt de ani de zile nu am ami mancat. Un An nou de vis iti doresc si fur o saratea

aziz 1

02.01.2011, 15:26

pentru persoane speciale ca tine sylvia cu mare drag

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza dulce-sarata