Saramura din pulpe de pui

de silvi0ara in Pui, 20 Feb 2010 | 6157 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • condimente pentru pui dupa gust(eu am folosit sare,piper,corianru si putin cimbru)
  • Pentru saramura:
  • 500ml apa
  • sare si piper dupa gust
  • 7 catei de usturoi
  • 1 rosie mare(sau 2-3,in functie de marime)
  • 1 ardei gras copt(otional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura din pulpe de pui:

Se pune gratarul la incins,se spala bine pulpele,se condimenteaza apoi se pun pe gratar.Pana se fac pulpele pregatim saramura.Se pune pe foc o cratita cu 500ml apa,sare si piper si cand a dat in clocot se adauga usturoiul pisat si rosia(ca sa fie mai gustoasa se coace cateva minute inainte de a fi pusa in saramura)curatata de pielita si taiata cubulete(cine prefera poate adauga si un ardei gras copt tocat bucatele).Se mai lasa sa fiarba 10 minute.Cand sunt gata pulpele, se iau de pe gratar si se adauga in saramura.Se lasa cel putin 15 minute in sos inainte de a fi servite.Se servesc cu mamaliguta calda.

Cine prefera mai condimentat saramura poate adauga si ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura din pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

madi_marin 1

20.02.2010, 17:04

foarte buna saramura de pui...mmmm...nebunie....

rivka 1

20.02.2010, 19:04

mmm ce bun...

Teo 1

20.02.2010, 19:53

ai facut mamaliga mai mare?saramura? pai , cine refuza asa ceva?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carne de pui in saramura