Saramura din pulpe de pui

de silvi0ara in Pui, 20 Feb 2010 | 6272 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • condimente pentru pui dupa gust(eu am folosit sare,piper,corianru si putin cimbru)
  • Pentru saramura:
  • 500ml apa
  • sare si piper dupa gust
  • 7 catei de usturoi
  • 1 rosie mare(sau 2-3,in functie de marime)
  • 1 ardei gras copt(otional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura din pulpe de pui:

Se pune gratarul la incins,se spala bine pulpele,se condimenteaza apoi se pun pe gratar.Pana se fac pulpele pregatim saramura.Se pune pe foc o cratita cu 500ml apa,sare si piper si cand a dat in clocot se adauga usturoiul pisat si rosia(ca sa fie mai gustoasa se coace cateva minute inainte de a fi pusa in saramura)curatata de pielita si taiata cubulete(cine prefera poate adauga si un ardei gras copt tocat bucatele).Se mai lasa sa fiarba 10 minute.Cand sunt gata pulpele, se iau de pe gratar si se adauga in saramura.Se lasa cel putin 15 minute in sos inainte de a fi servite.Se servesc cu mamaliguta calda.

Cine prefera mai condimentat saramura poate adauga si ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura din pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

madi_marin 1

20.02.2010, 17:04

foarte buna saramura de pui...mmmm...nebunie....

rivka 1

20.02.2010, 19:04

mmm ce bun...

Teo 1

20.02.2010, 19:53

ai facut mamaliga mai mare?saramura? pai , cine refuza asa ceva?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de pui