Saramura de pui

de luminita20_2006 in Pui, 5 Aug 2010 | 5312 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept mare de pui
  • 4 catei usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 4 rosii copate
  • 2ardei capia copti
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita sare
  • piper
  • patrunjel
  • ulei
  • 1 ardei iute copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de pui:

Pipetul de pui se dezoseaza si se feliaza se condimenteaza cu sare si piper se fac pe gratar. (la felsi rosiile si ardeii)

Se pun 2 1/2 cani de apa la fiert cu ceapa tocata marunt sare, adeiul copt taiat dupa preferinta, cibru sare si piper. se fierbe totul 5 minute apoi se aduga rosiile taiate bubulete. Se mai lasa sa fiarba inca 5 min. Usturoiul se piseaza se amesteca cu uleisi se amesteca pana cand devine o pazsta. Pasta se adauga in apa impreunca cu patrunjelul.. Se ia de pe foc se toarna saramura peste carne si se lasa acoperit 1 ora. Se serveste alaturi de mamaliguta.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (11)

nadina73 1

06.08.2010, 12:26

e la favo asa ca 5 f

Sidy 1

06.08.2010, 20:48

Ce bun eeeeeeeeeee

elena1988 1

22.03.2011, 18:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui în bere " la plic"