Saramura de pui

de luminita20_2006 in Pui, 5 Aug 2010 | 5351 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept mare de pui
  • 4 catei usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 4 rosii copate
  • 2ardei capia copti
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita sare
  • piper
  • patrunjel
  • ulei
  • 1 ardei iute copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de pui:

Pipetul de pui se dezoseaza si se feliaza se condimenteaza cu sare si piper se fac pe gratar. (la felsi rosiile si ardeii)

Se pun 2 1/2 cani de apa la fiert cu ceapa tocata marunt sare, adeiul copt taiat dupa preferinta, cibru sare si piper. se fierbe totul 5 minute apoi se aduga rosiile taiate bubulete. Se mai lasa sa fiarba inca 5 min. Usturoiul se piseaza se amesteca cu uleisi se amesteca pana cand devine o pazsta. Pasta se adauga in apa impreunca cu patrunjelul.. Se ia de pe foc se toarna saramura peste carne si se lasa acoperit 1 ora. Se serveste alaturi de mamaliguta.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tocana de pui cu mamaliguta