Pulpe cu cartofi natur si sos bechamel

de ony in Pui, 6 Feb 2011 | 10351 vizualizari

 

o nebunie de arome

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe pui
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura boia dulce
  • piper,sare,cimbru,busuioc
  • 1/2 capatana usturoi

pt sos ai nevoie de:  

  • 50 gr unt sau margarina
  • 50 gr faina
  • sare,piper
  • 1 litru lapte

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu cartofi natur si sos bechamel:

pentru inceput prepari mixul pt pulpe;din mustar,boia,usturoi,sare piper,condimente faci un amestec cu care ungi foarte bine pulpele spalate si curatate.

asta e tot pentru pulpe,care le bagi la cuptor cu un pahar de apa si le lasi la foc domol pana sunt gata.

apoi pentru sos topesti untul,adaugi faina dintr-o data si amesteci energic,ca sa nu se lipeasca;

pui sarea,piperul si apoi laptele il torni usor ca sa se omogenizeze totul foarte bine.

lasi sa fiarba la foc mic si amesteci din cand in cand.

cu cat fierbe mai mult si la foc cat mai mic cu atat iese mai fin sosul.

se lasa pe foc pana capata consistenta dorita.

iar cartofii natur stie fiecare cum se prepara asa ca nu va mai plictisesc si cu modul lor de gatire.

TIPS-URI

1

in sos se mai poate adauga usturoi,sau ciupercute

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu cartofi natur si sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pui umplut