Daca tot am facut gratar, am pus si de-o saramura de pui, ca mergea la fix lana saramura de scrumbie.....au aparut si niste mici pe acolo, se plictiseau singuri....:))))
Ne apucam sa curatam si sa dezosam pulpele, partea cu os si tartita o taiem si o frigem asa, restul pulpei o dezosam. Asezam pe patul de sare intai cu partea cu piele, apoi cand s-au fript, le intoarcem.
Intr-un castron, asezam carnea de pui fripta si turnam polonicul cu rosii di ardei fierte, acoperim bine cat timp curatam legumele. Ceapa am copt-o in coaja, apoi am scos coaja si am desfacut ''foile'' coapte si le-am pus peste pui, am curatat si ardeiul gras si l-am taiat julien, iar rosia am tocat-o marunt, pentru ca a fost destula zeama n-am mai pus si apa.
La final, am adugat rondele de ardeiu iute si patrunjel.
Sa aveti pofta, ca noi ne-am facut-o. Cand faci treaba, ti se face si foame, una din aia de lup.....