Saramura de pui

de Constelatialeu in Pui, 14 Aug 2017 | 5034 vizualizari

 

Daca tot am facut gratar, am pus si de-o saramura de pui, ca mergea la fix lana saramura de scrumbie.....au aparut si niste mici pe acolo, se plictiseau singuri....:))))

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui intregi
  • sare grunjoasa
  • ceapa
  • ardei gras
  • rosie
  • un polonic de rosii+ ardei ( ca tot faceam amestecul asta pentru iarna)
  • 3-4 rondele de ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de pui:

Ne apucam sa curatam si sa dezosam pulpele, partea cu os si tartita o taiem si o frigem asa, restul pulpei o dezosam. Asezam pe patul de sare intai cu partea cu piele, apoi cand s-au fript, le intoarcem.

Intr-un castron, asezam carnea de pui fripta si turnam polonicul cu rosii di ardei fierte, acoperim bine cat timp curatam legumele. Ceapa am copt-o in coaja, apoi am scos coaja si am desfacut ''foile'' coapte si le-am pus peste pui, am curatat si ardeiul gras si l-am taiat julien, iar rosia am tocat-o marunt, pentru ca a fost destula zeama n-am mai pus si apa.

La final, am adugat rondele de ardeiu iute si patrunjel.

Sa aveti pofta, ca noi ne-am facut-o. Cand faci treaba, ti se face si foame, una din aia de lup.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Poussin (pui mic) pe pat de supa de legume inabusite