Saramura de pui

de Dya Daniela Andrei in Pui, 31 Mai 2013 | 5304 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 2-3 rosii
  • un ardei iute
  • 5 catei de usturoi
  • 6 ardei copti (capia rosii)
  • condimente: foi de dafin, piper, sare, busuioc dupa gust si putin cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de pui:

Pulpele le coacem pe gratar (eu nu am avut posibilitatea, asa ca le-am fript pe tava). Separat, pregatim saramura: intr-o oala cu apa adugam condimentele, rosiile, ardeiul iute si usturoiul tocate/feliate. Cand da in clocot adaugam ardeii copti si pulpele fripte, si, lasam sa fiarba impreuna 10-15 minute. Se serveste cu mamaliguta si ardei iute. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de pui cu legume mexicane, multicolora, gustoasa si sanatoasa