Saramura de peste

de Brindusa in Peste, 4 Iul 2010 | 9663 vizualizari

 

De cateva zile sunt in vacanta prelungita la tara (unde am mari probleme cu netul!), pe undeva pe langa Dunare. Nu puteam sa scap ocazia unui pestic proaspat pescuit. De data asta, pe langa niste salai mici prajiti de mine, sotul meu a pregatit si saramura de somn.

 

INGREDIENTE

  • • 4 bucati de somn facut la gratar
  • • 5 ardei iuti taiati in felii (sau mai multi, in functie de cat de iuti sunt)
  • • 3 rosii tocate marunt (eu am avut ceva suc de rosii, ca tot era pregatit pentru conservat)
  • • 300 ml apa cu sare dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de peste:

Apa se fierbe un clocot, impreuna cu sarea, ca aceasta sa se dizolve. Pune ardeii in apa, apoi rosiile si lasa sa se racoreasca putin. Pune pestele in saramura si lasa-l minim 15 minuteinainte de a-l devora cu niste mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de peste" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Crockpot Express

- 35 %
999.99 lei
649.99 lei

COMENTARII (6)

Ina 1

05.07.2010, 06:02

frumos arata!

mena29 1

05.07.2010, 16:45

Vacanta placuta in continuare. Pestele e asa ca de ziua Americii nu?Arata foarte bine

Bucataras Medi 1

07.07.2010, 19:25

ce bunaciune Brandusa.....ma ling pe degete de pofta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lin la gratar