Saramura de lin

de Dya Daniela Andrei in Peste, 15 Iun 2014 | 4302 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un lin (1,5 kg)
  • 2-3 linuri cu faina alba
  • ulei pentru prajit
  • o rosie mare
  • un ardei iute
  • un ardei gars rosu
  • 2 fire de ceapa verde
  • 100 ml suc de rosii
  • 2 fire de usturoi verde
  • cativa catei de usturoi uscat
  • condimente dupa gust: sare, piper, cimbru,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de lin:

Pestele se curata, se taie in bucati si se sareaza dupa gust. Se trece apoi prin faina si se prajeste la foc iute, pe ambele parti, cat sa se rumeneasca usor. In paralel, tocam legumele si le punem la fiert, intr-un litru de apa (sau atat cat considerati necesar). Le lasam sa fiarba cam 5 minute (din momentul in care apa incepe sa clocoteasca), dupa care adaugam pestele rumenit, sucul de rosii si condimentele dupa gust. Continuam fierberea pentru inca 5-10 minute, cat sa se intrepatrunda aromele. Servim saramura calda, cu un pui de mamaliguta si mudjei de usturoi. pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de lin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (8)

Lau 1

15.06.2014, 11:24

Rocsi 1

15.06.2014, 11:52

Arata bine!

laura_n 1

16.06.2014, 16:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chefal la gratar cu saramura