Gorditas cu peste

de Satisfyyourcravings in Peste, 9 Oct 2015 | 3417 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame filet cod sau alt peste alb, fara oase si piele
  • 4 linguri pesmet
  • 1 albus de ou
  • 1 lingura de faina
  • sare si piper dupa gust
  • 4 gorditas sau tortilla mai mici din faina integrala
  • 1/3 varza alba tocata
  • 1/2 ceapa rosie
  • 2 linguri iaurt grecesc cu continut scazut de grasime
  • 1 fir de ceapa verde tocat
  • sos picant
  • 2 morcovi taiati julienne
  • 2 linguri pasta de salsa
  • cateva rondele de Jalapeno
  • frunze de coriandru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gorditas cu peste:

Se amesteca pesmetul cu sare si piper. Se dau bucatile de peste prin faina, apoi albus de ou, pesmet, albus de ou si iar pesmet. Se gatesc in cuptor la 200 de grade 10-12 minute. 

Se ung gorditas, foile de tortilla cu pasta de salsa, se asaza varza, fasii de morcov, ceapa rosie si verde si pestele, apoi se toarna iaurt, sos picant si se orneaza cu jalapeno si frunze de coriandru. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gorditas cu peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu peste