Saramura de crap

de mihaelar63 in Crap / Caras, 5 Aug 2012 | 3944 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1, 5 kg crap
  • 0,5 kg sare mare
  • 3 cepe verzi
  • 3 usturoi verde
  • 2 ardei copti rosii
  • 3 rosii coapte
  • 2 ardei iuti
  • patrunjel verd
  • 1 lingura boabe piper
  • 1 foaie dafin
  • 100 ml otet de pe tarhon
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de crap:

  1. Crapul curatat ,, spalat si portionat se prajeste pe  pat de sare pe plita incinsa .
  2. In 2 l apa  fierbinte sep un taiati   cuburi ardeii, ardeii iuti  si rosiile coapte care au  fost curatati de pelite , boabe de piper , otet de pe tarhon si  foaia de dafin .
  3. Se lasa sa clocoteasca 2-3 minute si se  adauga ceapa verde si usturoiul taiate rondele .
  4.  Crapul se pune intr-un vas incapator si se toarna deasupra   zeama cu legume .
  5.  Serviti saramura calda  cu verdeata deasupra si mamaliguta fierbinte .
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de crap" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Miha 1

15.08.2012, 18:10

Ce mi-o fi venit sa intru aici? Acu' inghit in sec si plec mai departe...

Panacris 1

27.08.2012, 21:47

Miha, dar saramura de pastrav merge??? Ca as incera si eu

mihaelar63 1

28.08.2012, 13:47

Cris eu spun ca merge cu orice peste . Nu mai sta pe ganduri , Baietii tai vor fi fericiti cand ii vei servi cu o asa bunatate
Eu doresc sa incerc si cu ciocanele de pui[ sau aripioare ] , am vazut reteta la MadiMarin

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saramura de crap