Cel mai bun si consistent mic dejun are legume, sunca si mozzarella. Se potriveste la masa de dimineata. Fiind foarte consistent va asigur ca urmatoarea masa va fi cu mult dupa ora pranzului. Se poate pune si la pachet, impachetat strans in hartie.
Cantitatile sunt pentru 2 portii.
Se curata dovleceii si vineta, dupa care se feliaza subtire. Intr-o tigaie pentru gratar se pune putin ulei de masline iar pe rand, legumele feliate. Cand deja s-au rumenit pe o parte se intorc si pe cealalta. Dupa ce sunt gata puneti-le pe o farfurie si presarati sare si piper negru proaspat macinat. Cel mai bun este cu paine ciabatta, dar se poate folosi si o franzela simpla. Se taie pe la mijloc si se pun legumele, cateva bucati de mozzarela si 2 felii de sunca. Presarati patrunjel din plin, si incheiati cu inca un strat de legume, dupa care se pune cealalta jumatate de paine peste si se apasa putin pentru ca legumele sa intre in paine. Se poate servi imediat, cald, sau rece, pus la pachet.
Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html