Mai aveam un rest de crema de ciocolata care ma tot tragea de manca de fiecare data cand deschideam frigiderul, astfel ca am decis sa-i vin de hac. :))
Initial am vrut sa fac o rulada. Am facut blatul, l-am copt si pana sa-l scot din cuptor am decis ca de fapt va fi un fel de sandwich. :)) Asa e cand esti in viteza... cauti calea cea mai usoara si mai rapida. ;)
Ouale se bat cu un praf de sare si zaharul vanilat pana devin ca o crema si aproape ca isi tripleaza volumul. Se adauga untul topit si racit, apoi laptele condensat, amestecand usor. Faina amestecata cu praful de copt se amesteca in compozitie, omogenizand usor.
Compozitia se toarna in tava (42/29 cm) tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la foc mediu pana se rumeneste usor deasupra, in jur de 15-20 de minute.
Blatul se scoate pe un gratar si se lasa la racit.
Nu stiu exact ce gramaj are borcanul in care am avut crema de ciocolata, dar se poate folosi mai multa sau mai putina, in functie de preferinta fiecaruia.
Crema de ciocolata se intinde uniform peste blatul racit, apoi blatul se taie in 2 parti, de la jumatate. Punem cele 2 bucati una peste alta, pe partea cu crema, lipindu-le ca pe sandwich. Se portioneaza dupa dorinta.