Sandwich cald cu cascaval a la Nigella

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2014 | 4366 vizualizari

 

Preluat de la Nigella, ma rog cu mici modificari..

 

INGREDIENTE

  • 2 felii paine
  • o lingura margarina sau unt
  • 2 felii salam victoria cu sunca
  • 3 felii cascaval
  • 1 ridiche
  • 2 frunze de salata verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cald cu cascaval a la Nigella:

  1. Ungem feliile de paine cu margarina.
  2. Adaugam casvalul (2 felii) pe paine, pe ambele felii cate o felie cascaval.
  3. Punem salamul victoria, la fel cate o felie pe fiecare paine.
  4. Pe una din feliile de paine punem ridichea feliata si frunzele de salata verde.
  5. Punem si cealalta felie de cascaval peste salata.
  6. Ungem felia de salam victoria de pe cealalta felie de paine cu putina margarina si le impreunam.
  7. Punem o tigaie grill la incins.
  8. O parte a sandwich-ului o ungem cu putina margarina.
  9. O punem pe grilul incins si apasam usor cu o spatula.
  10. Ungem si celalta parte cu margarina si intoarcem sandwich-ul si procedam la fel.

 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Acest sandwich poate fi facut cu orice ingrediente va trece prin minte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cald cu cascaval a la Nigella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat

pe 04.10 la 17:37

Portokalopita - Rețeta grecească de plăcintă aromată, cu portocale

pe 04.10 la 16:54

Turta Dulce – Reteta Traditionala de Turta Dulce Moale si Aromata

pe 04.10 la 14:56

Lahmacun – Reteta Autentica pentru Pizza Turceasca cu Carne

pe 04.10 la 14:50

Creveti Prajiti in Baie de Ulei – Reteta Simpla si Rapida pentru Creveti Crocanti

pe 04.10 la 14:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guguluf aperitiv