Sandvisuri din vinete

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2011 | 4339 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr feta, sfaramitata
  • 2 catei de usturoi, zrobiti
  • 80 gr pesmet
  • 2 linguri parmesan ras
  • ½ lingurita busuioc uscat, maruntit
  • 1 ou
  • 1 albus
  • sare
  • 12 rondele de vinete (de aprox. 0,5 cm grosime)
  • 6 rondele de rosii
  • 6 linguri ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvisuri din vinete:

Amesteca feta cu usturoiul. Pesmetul amesteca-l cu parmesanul si busuiocul. Oul bate-l impreuna cu albusul si un praf de sare. Pentru un sandvis pe o rondea de vinata unge 1 lingurita de branza, adauga o felie de rosie, unge iar cu 1 lingurita de feta apoi acopera cu inca o rondea de vanata. Da sandvisurile prin amestecul cu ou apoi prin cel cu pesmet.

Incinge uleiul intr-o tigaie si prajeste sandvisurile pe ambele parti pana cand s-au rumenit si s-au facut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvisuri din vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de vinete cu usturoi