Sandvis "Soricel"

de Angelina_Elena in Sandvisuri, 27 Oct 2012 | 3191 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 triunghi de branza cu smantana Delaco Apetito
  • 1 feliuta de paine
  • 1 maslina
  • ardei gras
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis "Soricel":

Decupam cu ajutorul unui pahar, un cerculet pe care il prajim apoi intr-o tigaie pe o parte si pe cealalta.

Asezam peste feliuta de paine triunghiul de branza.

Decupam apoi din ardei 2 cerculete pentru urechiuse, si taiem o fasiuta subtirica pentru codita.

Din maslina decupam un oval pentru nas si 2 triunghiuri pentru ochi.

Asezam pe trunghiul de branza nasul, ochii, urechiusele si codita, iar "soricelul" nostru este gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis "Soricel"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandwich pentru o dieta sanatoasa