Sandvis quatro formaggi

de MotanLaOale in Sandvisuri, 13 Noi 2013 | 4337 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 ciabata neagra
  • Ceva fin pufos cu smantana
  • 100g branza telemea
  • 100g cascaval afumat
  • 100g cascaval DeSenvis
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 5-6 cm praz
  • 1 rosie
  • 2-3 foi salata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis quatro formaggi:

Jumatatea de ciabata se taie pe orizontala si din felia superioara se scoate din miez. (prea multa paine)

Se unge cu ceva fin pufos cu smantana si se presara ceapa verde taiata rondele.

Se pun feliile de branza telemea si deasupra prazul taiat rondele.

Se pun feliile de cascaval afumat si deasupra rondele de rosii.

Se pun si feliile de cascaval DeSenvis si foile de salata.

Se pune felia superioara si este gata.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Pe cascaval se poate presara piper dupa dorinta.

2

Branza telemea trebuie sa fie slab sarata ca sa nu devina prea sarat sandvisul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis quatro formaggi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Mini baghete - mic dejun